søndag 9. mars 2008

Bloggrevyen sensurerer

SS-forum har av uforståelige grunner blitt utestengt fra Bloggrevyen og har derfor flyttet vårt forum over til denne bloggen.

Hva synes dere: Er denne formen for sensur akseptabel?

14 kommentarer:

John sa...

Å sensurere bort rasisme? Helt i orden!

Anonym sa...

Hvordan kan du påstå at denne bloggen er rasistisk?

John sa...

Fra Norskhetens fiender kartlagt, et tidligere innlegg i denne bloggen:
"Til tross for utallig advarsler er det mange etniske nordmenn som av forskjellige grunner har gått inn for innvandring til vårt hellige ariske land. Tiden er nå inne til å stille disse landssvikerne til ansvar for det de har gjort. Gjør ditt beste for å motarbeide utvanningen av den rene norske rase og bli med i arbeidet for å få stilt dem til ansvar for det de har gjort – nemlig solgt sitt land til homofile, muslimer og mennesker med frastøtende hudfarge."

Fra Wikipedia om Rasisme:
"Rasisme refererer normalt til en oppfatning av at menneskers verdighet og/eller deres rettigheter og plass i samfunnet varierer avhengig av deres rase, og til handlinger og politikk som bygger på en slik oppfatning."

Fra Ung.no om Rasisme:
"Rasisme er ideen om at raser eller etniske grupper har ulike egenskaper, og at disse ulikhetene legitimerer negativ forskjellsbehandling."

I rest my case.

Anonym sa...

Hei John
Tar du dette tullpratet for god fisk?

Skaff deg ironiantenner, unge mann :)

Anonym sa...

PS:
Ytringsfriheten gjelder også for gladrasister :)

John sa...

Ytringsfriheten er det ingenting å si på. Man må få skrive akkurat hva man mener. Men samtidig må f.eks. Bloggrevyen få lov til å reservere seg mot å vise innhold fra enkelte blogger.

Admiral_Gringo sa...

Sensurerar dei deg, og ikkje meg?
Eg tèk det som eit tekn på at eg hêvi vorte for snild um åri.

Anonym sa...

Vel, admiralen blir sensurert av Google, jeg får advarsel på Pirat Ahoy :)

Amos Keppler sa...

Min Midnight Fire blogg har blit sensurert, utestengt av bloggrevyen lenge.

Amos Keppler sa...

Folk bør streve for å bedre forstå ironi. En av måtene å bekjempe rasisme på er å la den kvele seg selv, også å stille den i et latterlig lys.

Anonym sa...

Mot dumhet kjemper selv guder forgjeves, som Schiller skrev.

Det som blir for absurd er det nesten håpløst å argumentere saklig i mot. Da er det (dessverre?) bedre å vise hvor latterlig det er, men av og til er originalen så parodisk at det vanskelig å overgå den.

Anonym sa...

Ironi eller ikke ironi. Denne bloggen kvalifiserer helt fint til Kripos sitt rasismefilter. Skal jeg pinge dem for å se om Google stenger dere ute, også? (c;

Anonym sa...

Ironisk nå Virrvarr?

Har Kripos rasismefilter?? Det tviler jeg på, da burde Jonstads judasliste vært filtrert. Kripos har pedofili-filter, men jeg har ikke hørt om andre filter.

Anonym sa...

Bloggrevyen er vel også en privateid nettside, på lik linje med bloggen min, bloggen din og bloggen til Frantzen i første etasje. De trenger ikke svare overfor noen om de stenger ut blogger eller domener, på samme måte som du/dere ikke trenger å gi noen begrunnelse for at dere sletter kommentarer inn til bloggene deres (nei, jeg sier ikke at dere sletter noe..det var et eksempel).